HUNGI88 NAPOZÓ BEACH
Minden fesztiválozónak szüksége van feltöltődésre, a nyár végén, és legfőképpen a legekményebb bulik napján a SZIN-en! 

A Rádió 88 és a Hungi Vigadó csapata felkészült arra, hogy felkészítsen benneteket a bulira, és kikészítsen benneteket a bulikkal.
NapozóBeachen amikor már tompul az UV sugárzás ereje, fél literes frissítőkkel várunk, hogy kényelmesen feltölthesd a napelemeidet.

Gyere bulizni hozzán 21 órától, és Szegedi NapozóVálogatott tagjaitól kérd el a napi pecsétet, és ha azzal másnap délután visszajössz, egy fél literes frissítő vitamindús üdítővel ajándékozunk meg a napozás mellé.
A leglelkesebbek szombatra megszerzik a HUNGI 88 pecsétet, 3 részletben.

A NapozóBeachen 14 és 16 óra között a Rádió 88 Mizu című műsorát hallgathatod Nagy Ágival aki a SZIN fellépőivel beszélget.
16 és 19 óra között nem zavarunk a napozásban, és míg a legfinomabb Aperol Spitzet kortyolgatod csak halk zene szűrődik majd át a többi helyszínről. Aki koktélokkal a kézben szeret napozni, az is megteheti, mert a fesztivál területén csak itt lesz koktéloázis.
19 órától már bekapcsoljuk a zenét, és felkészítünk a bulira, amiben Wriman és Syke fog segíteni. 
Szerdán Nacsa és Alex zenéi és Hungi jófej pultosai gondoskodnak a garantált másnapról 21 órától hajnal 4-ig.
Csütrötökön Fredy jön megtekerni a bulibringát, és Nacsa is ott lesz vele, mert ő szerdán haza se megy.
Pénteken BigBill és Gedzo hozza magával a baszatáskát, és abból lejátsza a legjobb házibulizenéket.
Szombaton elszabadul a pokol mert Andrew Junior és Reyez olyat villant, hogy mindenki teleportálni fog.

Várunk a SZIN ideje alatt az ülőmedence mellett egy különleges napozóbeachen, ahol malackodni ti fogtok, de azért két gigantikus világító szemű malacot is kiteszünk a sátor mellé, hogy ne felejtsétek el mit is kell csinálni a Hungi 88 bulihelyszínen a másikkal :)