BELÉPTETÉSI RENDSZER
TÁJÉKOZTATÓ

Belépés a fesztiválra arcképes igazolvánnyal!
 
A folyamat egyszerű, a jegybeváltás vagy jegyvásárlás után a karszalag személyhez lesz kötve!
 
>> Hogyan működik <<
 
Készítsd elő az előre megvásárolt bérleted/napijegyed és a személyi azonosító okmányod, ami lehet személyi igazolvány vagy útlevél. Fáradj az egyik beváltó pontunkhoz , ahol kollégánk ellenőrzi a bérleted érvényességét, majd a személyi okmányod beszkennelése megtörténik. Ezután a karszalagon található QR kódot hozzárendeljük a személyi okmányodhoz és átadjuk Neked a karszalagot,amellyel ezután csak és kizárólag Te tudsz belépni a fesztivál területére.
 
Minden ismételt belépéskor egy ellenőrző ponton kell áthaladnod, amelyen ellenőrizzük (QR kód leolvasása), hogy valóban a saját karszalagoddal szeretnél-e bulizni.


Amennyiben nem rendelkezel előre megvásárolt bérlettel/ napijeggyel, úgy azt a helyszíni pénztárainknál (főbejárat – híd alatt) megveheted és a folyamat innentől kezdve azonos.


Győződj meg róla, hogy kinyomtattad a jegyet, vagy az okos telefonodon (iOS/Android Wallet) be tudod mutatni az érvényes személyi igazolványoddal vagy útleveleddel együtt, mielőtt eljössz a fesztiválra. Személyi igazolvány vagy útlevél nélkül nem tudsz belépni a fesztiválra, ezért ne felejtsd otthon!
 
A jegyhez kapcsolódó jogosultságokat csak és kizárólag a jegyen lévő kód (vonalkód vagy QR- kód) testesíti meg. A jegy bemutatóra szól és nem nevesített.
 
A belépésre jogosító karszalagot a SZIN annak adja ki, aki a jegyen szereplő kódot először bemutatja! Visszaélés (például a kóddal történt korábbi jogosulatlan belépés) esetén karszalagot vagy új jegyet a SZIN még a nyomtatott jegy birtokosának sem ad ki!
A jegyen szereplő kód biztonságos és gondos őrzése a te felelősséged. Ne hagyd, hogy a jegyről vagy a kódról másolatot, felvételt készítsenek!
 
A SZIN az esetleges visszaélésekért felelősséget nem vállal.
Visszaélés esetén nem adunk ki több karszalagot, egy jegyet csak egyszer lehet felhasználni!
A hosszú sorban állás elkerülése érdekében kérünk, hogy a személyi okmányod és előre megvásárolt jegyed készítsd elő.
 


FAQ
 
Milyen dokumentumokra van szükségem a SZINre való belépéshez?
Szükség lesz a voucheredre és az azon szereplő vonalkódra/QR kódra, és az érvényes személyi igazolványodra vagy útleveledre.

Mi történik, ha otthon felejtettem, vagy elhagytam az irataimat?
Nagyon reméljük, hogy ez nem fog előfordulni A jogszabályok szerint alapesetben is mindenkinél kell, hogy legyen személyi igazolvány. Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem lenne nálad érvényes igazolvány, fordulj kollégáinkhoz a “Problémás Jegyek” pontnál.
 
Mi történik, ha nincs voucherem és a helyszínen szeretném megvenni a jegyem?
A helyszínen történő jegyvásárlás esetében is hasonló a folyamat. A jegyvásárlásnál a pénztárban lévő kollégáinknál átmegy az igazolvány a szkennelésen, és a karszalag személyhez lesz kötve.
 
Hosszabb ideig tart majd a bejutás?
Azon dolgozunk, hogy a bejutás a lehető leggyorsabban történjen, és megközelítőleg ugyanannyi idő legyen, mint általában. Ehhez kérjük a Te segítségedet is; készítsd elő személyes irataidat és a jegyedet/bérletedet!
 
Hol tudom biztonságosan tárolni a személyes irataimat a SZINen?
Ajánljuk az értékmegőrző használatát.
 
Már többször is jártam a SZINen. Mitől lesz a mostani más a számomra?
A belépéshez egészen idáig nem volt szükség személyi igazolványra. Az idei évtől a karszalag beváltásához az érvényes igazolvány elengedhetetlenül szükséges.
 
A korábbi években gyakran tapasztaltuk, hogy egy látogató, több barátja vouchert is egyszerre cserélte be karszalagra – kényelmi okokból. Mostantól a megszemélyesítés miatt ez nem lehetséges: a karszalagot minden látogató csak saját maga válthatja ki, a személyi igazolványa ellenőrzése után. A karszalagot ezt követően rögtön felcsatoljuk a kezedre.
 
Az adatkezelés célja a SZIN Fesztiválon résztvevő látogatók személyi biztonságának megóvása, jogalapja pedig a látogatók beléptetési folyamatban való részvétellel megadott hozzájárulása. A felvett adatokat a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonpofit Kft. a fesztivál hivatalos zárását követő hetvenkettő óra elteltével törli, kivéve az Adatkezelési Tájékoztató 3.4. pontjában írt eseteket. A beléptetés során felvett adatok – hatósági megkeresés kivételével – nem kerülnek továbbításra harmadik személyek részére.