MEGKÖZELÍTÉS
Vonattal

A pontos utazási információkért és a menetrend megtekintéséért látogass el a www.mav-start.hu oldalra, ahol bővebb információkat szerezhetsz a vonattal történő utazás lehetőségeiről. Miután leszálltál a vonatról, a következő módon juthatsz el a Nagyállomástól az Újszegedi Partfürdőre: keresd az 1-es, és 2-es számú villamosokat, és szállj le a Széchenyi téri megállóban, Szeged belvárosában. A Széchenyi térről a 32, 60, 60Y, 70, 71, 72 jelzésű autóbuszok, valamint az 5-ös, és 7-es trolibuszok visznek át a Belvárosi hídon. Szállj le a híd utáni első megállónál és keresd a Torontál teret, ahonnan meg tudod közelíteni a főbejáratot.
 
Vonattal a Szegedi Ifjúsági Napokra – Utazási kupon akció!!!

A MÁV-START Zrt.  2017. augusztus 23-26. között megrendezésre kerülő Szegedi Ifjúsági Napok rendezvényre vonattal utazó, belépőjeggyel rendelkezők között Utazási kupon akciót hirdet.
Az augusztus 23. és augusztus 26. között tartó akció keretében a rendezvényre való eljutáshoz használt vasúti menetjegy, kerékpárjegy alapján minden megkezdett 100 km-re, 100 Ft-os kupont, illetve az InterCity és gyorsvonati pótjegyekre további 100-100 Ft értékű kupont ad a vasúttársaság.
Az így kapott és összegyűjtött kuponok későbbi menetjegyváltáskor a MÁV-START Zrt. pénztáraiban (állomási pénztárak, menetjegyirodák) válthatók be.
Az Utazási kupon kiadása a rendezvény helyszínén kérhető (Szeged, Partfürdő), a MÁV-START Információs pontnál, ahol Mobilpénztár működik: szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton: 12-18 óráig, valamint Szeged állomás Ügyfélszolgálati irodájában, a SZIN belépőjegy felmutatásával 7-17 óráig igényelhető.

Autóval

Az Újszegedi Partfürdő GPS koordinátái a következők: N46.2502241 és E20.1572437. Az útvonaltervezésben segít a www.utvonalterv.hu. Amennyiben szívesen jönnél autóval, de nincs saját kocsid, vagy környezettudatos SZINesként szívesen hoznál el másokat is saját autóddal, az Oszkár telekocsi rendszer segít Neked abban, hogy útitársat keress vagy találj. Bővebb információk: www.oszkar.com. Kérjük inkább a tömegközlekedést válaszd, mert autóval kizárólag a Torontál téren és a Tisza-gáton túli részen lehet parkolni, ami hamar betelik és őrzött parkolóhelyet nem tudunk biztosítani. A biztonságos parkolás érdekében javasoljuk, hogy autódat az Arany János utcában található automatikus üzemű, non-stop működő parkolóházban helyezd el, mely 5 szinten, 151 férőhellyel működik. A pontos elérhetőségről és az árakról itt tájékozódhatsz: www.szepark.hu

Busszal

A www.volan.hu oldalon bővebb információkat szerezhetsz az autóbusszal történő utazás lehetőségeiről, valamint a pontos menetrendről. Ha megérkeztél a Mars téri autóbusz állomásra, keresd a 60, 60Y, 70, 71, 72 jelzésű autóbuszokat, vagy az 5-ös, 7-es trolibuszok valamelyikét, melyekkel a Belvárosi hídon átutazva juthatsz el az Újszegedi Partfürdőre, a buli helyszínére.