SAJTÓAKKREDITÁCIÓ
Kedves Kollégák!

 Alább találjátok a regisztrációs ívet, amivel jelentkezni tudtok a Szegedi Ifjúsági Napok akkreditációjára. A regisztrációs íven a médium általános adatai (elérhetőségek, a médium rövid jellemzése) mellett kérjük, adjátok meg az akkreditálni kívánt kollégák nevét, születési dátumát, pozícióját és elérhetőségét is.

Az akkreditáció egyik feltétele a rendezvényről szóló megjelenés, ezért kérjük, jelöljétek meg a tavalyi és az idei fesztivállal kapcsolatos cikkeket, illetve a tervezett publikációkat is.
Az eddigi megjelenéseket, amennyiben eddig még nem tettétek, kérjük, juttassák el elektronikus formában a
sajto@szin.org email címre.

Amennyiben az anyagot már eljuttattátok munkatársainknak, kérjük azt az akkreditációs ív megfelelő pontjában jelölni szíveskedjetek.

Nyomtatott médiumok esetében: csak az eredeti cikk (pdf/jpg/tif stb) kiterjesztésű szkennelt verzióját, fénymásolatát vagy az eredeti cikket,
Online médiumok esetében: csak az adott cikkre mutató, működő linket,
Rádiók esetében: hanganyagot, rádió spotot (mp3/wav stb)
Televíziók esetében: forgatott audiovizuális anyagot tudunk elfogadni (dvd/avi/streaming stb).

FIGYELEM! A regisztráció önmagában nem jelent akkreditációt a fesztiválra!
A jelentkezés leadásának határideje augusztus 15. 23:59. A beérkezett akkreditációs ívek elbírálása és a visszajelzés folyamatosan történik, ezért szíves türelmeteket kérjük!
Az elbírálás eredményéről legkésőbb augusztus 21-ig mindenkit írásban értesítünk.

Az akkreditációval kapcsolatos bármiféle probléma esetén forduljatok bizalommal a sajtóirodánkhoz a sajto@szin.org email címen.


SAJTÓAKKREDITÁCIÓ