MASZKURA ÉS A TÜCSÖKRAJ
A 2007-ben alakult Maszkura és a tücsökraj az újkori magyar dalszerző zenekarok egyik kimagasló művészi színvonalon zenélő bandája, mely folyamatos sikerrel koncertezik a hazai klubokban és fesztiválokon. Az erdélyi származású, cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa adja meg a csapat jellegzetes stílusát. Az önkifejező szövegeihez tökéletes zenei alapot biztosító zenekarral közösen alkotják a dalokat.
Magával ragadó zenéjük a legjobb soul / funk / hip-hop muzsikák hagyományain alapuló, kísérletező, szenvedélyes esztétikai álmodozás.
A Maszkura és a tücsökraj eddig öt nagy- és két kislemezt jelentetett meg – ezek közül a Szégyentelent, a Kérlek, így szeress!-t és a Pesti nőket is jelölték már az év albuma díjra.
Legkedveltebb felvételeik (Pesti nők, Tiszta gyümölcs, Lady Maga!) folyamatosan jelen vannak az országos és a helyi rádióállomások műsorán, és több válogatáslemezre is felkerültek.
2015 decemberében jelent meg a legújabb Maszkura és a tücsökraj-stúdióalbum tíz dallal, amely a Tedd ki! címet viseli. A SZIN elmaradhatatlan „kellékei”.
 
2017.08.25
 
HALLGASS RÁ!
KATTINTS RÁ!
 
www.tucsokraj.hu
JEGYVÁSÁRLÁS MOST
TOVÁBB A TICKETPORTAL OLDALÁRA>>