fbpx

JEGYVISSZAVÁLTÁS 2020.09.30. (ARCHIV)

Lesz SZIN Fesztivál 2021-ben?

Igen, lesz. Dátum: 2021. augusztus 25-28.

Ugyanazok lesznek a fellépők, mint akik idén felléptek volna?

Folyamatosan egyeztetünk a fellépőkkel. Az idei tervezett fellépőket, napi programokat nem tudjuk garantálni a jövő évi fesztiválra. Kérünk, vedd figyelembe a nyilatkozat véglegesítése előtt, hogy a jövő évi programstruktúra még bizonytalan, biztos fellépő neveket csak a későbbiekben tudunk számotokra kommunikálni.

Mikor és milyen lehetőségeim vannak a jegye(i)mmel kapcsolatban?

Egészen 2020. szeptember 30. 23:59-ig a www.szin.org internetes oldalon található online nyilatkozat által kell rendelkezned a korábban vásárolt jegye(i)dről. Három lehetőség közül választhatsz a nyilatkozat során:

– támogatod a fesztivált a jegyed értékével

– érvényesíted jegyed a 2021-es fesztiválra

– visszakéred a jegyed árát

A megvásárolt jegyem automatikusan érvényes a jövő évi fesztiválra?

Jegyed automatikusan NEM érvényes. Az online nyilatkozat kitöltésével tudsz erről rendelkezni.

Milyen jegytípusokra érvényes visszaváltás?

A fesztiválra már korábban megvásárolt, érvényes összes jegytípus esetén választható bármely lehetőség a nyilatkozat során.

Hogyan vihetem át az idén vásárolt bérlete(i)m/napijegye(i)m a 2021-es fesztiválra?

Ha 2020. szeptember 30. 23:59-ig jelzem érvényesítési szándékom az online nyilatkozat kitöltésével.

SZIN+ kiegészítő jegyeimet is átvihetem 2021-re?

Igen átviheted, bármely jegytípus érvényesíthető a jövő évi fesztiválra.

Meddig van lehetőségem rendelkezni a jegye(i)mről?

2020 szeptember 30. 23:59-ig van lehetőséged kitölteni az online nyilatkozatot.

Mi történik a megvásárolt jegyeimmel, ha nem rendelkezem róluk az online nyilatkozattal?

2020 szeptember 30-át követően rendelkezés hiányában a megvásárolt jegy utalványként használható majd a továbbiakban. Az utalvány vonalkódja meg fog egyezni az eredeti jegy sorszámával, értéke meg fog egyezni az eredeti jegyen feltüntetett értékkel. Ezen utalvány a továbbiakban kizárólag SZIN-re érvényes belépőjegy vásárlásakor használhatóak fel, az utalványokra vonatkozó szabályok szerint.

Barátaimmal vettük a jegye(ke)t, visszaigényelhetem én is?

A jegy sorszámának ismeretében bárki igényelheti a jegy visszatérítését. Azonban nagyon FONTOS, hogy amennyiben online vagy SZÉP-kártyával vásároltad a jegyed, abban az esetben CSAK az eredeti tranzakcióhoz, banki és jegyértékesítési rendszerünkben tárolt bankkártyához tartozó számlaszámra történik a visszatérítés. Ez esetben nem is lesz lehetőséged bankszámlaszámot megadni a nyilatkozat során.

Mikor fog megérkezni a visszaigényelt pénzem?

A nyilatkozatok beérkezését követően folyamatosan történik a visszatérítés. Természetesen figyelembe kell venni, hogy a banki szolgáltatók rendszerén több időt vehet igénybe, amíg egy tranzakció sikeresen lefut. A visszaigényelt pénz legkésőbb az igénylésedtől számított 60 nappal jóváíródik a bankkártyádhoz vagy SZÉP-kártyádhoz tartozó bankszámlaszámodra.

Mi történik ha a vásárláskor használt fizetőeszköz (bankkártya, SZÉP-kártya) már inaktív?

Abban az esetben, ha időközben új bankkártyát kaptál, semmi további teendőd nincs, a bankod továbbítja Részedre az általunk visszatérítendő összeget.

Abban az esetben, amennyiben bankot váltottál, akkor fel kell venned a kapcsolatot azzal a bankkal, amelyikhez a vásárláskor használt bankkártya tartozott, hogy minél hamarabb jóváírják Részedre az általunk visszatérítendő összeget.

Ezekben az esetekben előfordulhat, hogy több időt vesz igénybe a visszatérített összeg jóváírása a bankszámládon.

Kaptam egy számlát a Számlázz.hu-tól mi a teendőm vele?

A jegyek visszaváltásakor, illetve támogatóként való felhasználásakor új számviteli bizonylatot is kapsz majd a Számlázz.hu rendszeréből, mellyel az eredeti tranzakciód módosítása történik az adózási és számviteli törvényeknek, szabályozásoknak megfelelően.

Nem fogadja el a jegyem sorszámát, mit tegyek?

Amennyiben elsőre nem fogadja el a rendszer a QR-kód alatt található összesen 16, betűből és számból álló jegysorszámod, próbáld meg újra. Könnyen összetéveszthető első ránézésre a 0 és az O karakterek (A nulla az áthúzott.). Amennyiben továbbra sem fogadja el a rendszer, kérünk vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben: helpdesk@szin.org

 

 

Vissza