Történet

A Zoo Jam csapata és a SZIN Fesztivál közösen elhoztak neked egy újgenerációs NFT rock bandát. Arthur, Bearold, Flaming & Gorge bármit megtennének, hogy rocksztárok lehessenek.
Összefogtak, ráhangolódtak, funkynak érzik magukat, és most készen állnak a virtuális világ meghódítására.

NFT = A művészet digitális forradalma

Eljött a Te időd, hogy az elsők között tedd be a tálcádba a limitált kiadású Zoo Jam x SZIN Fesztivál közös digitális gyűjteményének egy darabját. Az NFT első darabja egy ajándék Tőlünk - Nektek. A későbbiekben az NFT közösségének részeként plusz lehetőségekre tehetsz szert a fesztiválon is. További részletek hamarosan…

White Listre feliratkozók figyelem! A "free MINT" időpontja 2023 június 22. 17h-tól - június 23. 17h-ig. A SZIN Fesztivál kizárólag az első 100 white list feliratkozót tudja rögzíteni és előnyben részesíteni.

Szerezd be

Sajnos lemaradtál :(

A jelentkezés a whitelist-ra lezárult, a lista betelt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: zoojamnft.com

NFT = A művészet digitális forradalma

Az NFT-k vagy a nem helyettesíthető tokenek egyedülálló digitális elemek, amelyek tulajdonjogat egy blokkláncon tárolják. Egyszerre funkcionálnak digitális gyűjteményként, gyakran műalkotásként, és tagsági bizonyítványként is. Az NFT technológia lehetővé teszi egy egyedi kép, GIF, videofájl igazolható tulajdonjogának bizonyítását, és különleges jogokra, például VIP-bérletre és kulisszák mögötti túrákra jogosíthatja fel a tulaidonosokat. De az NFT tulajdnosok jogai és annak részletei még nem ismertek. Részletek hamarosan.