fbpx

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Készpénzes jegyvásárlás elővételben (6721 Szeged, Felső-Tisza part 2.)  vagy a fesztivál helyszínén lehetséges. A készpénzért megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

Bankkártya

Vásároljon Ön is az bankkártya elfogadóhely webáruházunkban vagy személyesen, és élvezze a kellemes vásárlás és az online bankkártyás fizetés előnyeit! A bankkártyával, hitelkártyával, cafeteria kártyákkal csak a kártya tulajdonosa fizethet. A bankkártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

Edenred ajándékutalvány

Jegyvásárlás az IH Rendezvényközpontban vagy a fesztivál helyszínén lehetséges. Az Edenred ajándékutalvánnyal megvásárolt jegyek nem válthatók vissza. Lejárt, sérült, másolt, már beváltott utalványt nem fogadunk el.

EDENRED Platina, Arany, Ezüst, Komfort KÁRTYA

Jegyvásárlás az IH Rendezvényközpontban vagy a fesztivál helyszínén lehetséges. Az Edenred kártyákkal megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

OTP Cafeteria kártya

Jegyvásárlás az IH Rendezvényközpontban vagy a fesztivál helyszínén lehetséges. Az OTP Cafeteria kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

OTP SZÉP kártya

Szabadidő, Vendéglátás és Szállás zseb is használható, Magyarország Kormánya 178/2021. (IV. 15.) Korm. rendelete értelmében. Az OTP SZÉP kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

K&H SZÉP kártya

Szabadidő, Vendéglátás és Szállás zseb is használható, Magyarország Kormánya 178/2021. (IV. 15.) Korm. rendelete értelmében. A K&H SZÉP kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

MKB SZÉP kártya

Szabadidő, Vendéglátás és Szállás zseb is használható, Magyarország Kormánya 178/2021. (IV. 15.) Korm. rendelete értelmében. Az MKB SZÉP kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.