fbpx

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Jegyvásárlás elővételben (6721 Szeged, Felső Tisza-part 2.)  vagy fesztivál helyszínén készpénzzel, problémák nélkül. A készpénzért megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

Bankkártya

Vásároljon Ön is az bankkártya elfogadóhely webáruházunkban vagy személyesen, és élvezze a kellemes vásárlás és az online bankkártyás fizetés előnyeit! A bankkártyával, hitelkártyával, cafetéria kártyákkal csak a kártya tulajdonosa fizethet. A bankkártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

Edenred ajándékutalvány

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH rendezvényközpontban , vagy a fesztivál helyszínén problémák nélkül. Az Edenred ajándékutalvánnyal megvásárolt jegyek nem válthatóak vissza. Lejárt, sérült, másolt, letiltott csekket / utalványt / cafetéria kártyát nem fogadunk el.

Edenred Kultúra és Sport kártya

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH rendezvényközpontban , vagy a fesztivál helyszínén problémák nélkül. Az Edenred Kultúra és Sport kártyával megvásárolt jegyek nem válthatóak vissza. Lejárt, sérült, másolt, letiltott csekket / utalványt / cafetéria kártyát nem fogadunk el.

OTP Cafeteria kártya

OTP cafeteria kártya egyesíti az utalványokat. Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH rendezvényközpontban , vagy a fesztivál helyszínén problémák nélkül. Az OTP Cafeteria kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

OTP SZÉP kártya

Elővételben kizárólag szabadidő zseb, a fesztivál ideje alatt szabadidő/szállás/vendéglátás zseb is felhasználható. Az OTP SZÉP kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

K&H SZÉP kártya

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH rendezvényközpontban (szabadidő zseb) , vagy a fesztivál helyszínén problémák nélkül(szabadidő/szállás zseb) is felhasználható.. A K&H SZÉP kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

MKB SZÉP kártya

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH rendezvényközpontban (szabadidő zseb) , vagy a fesztivál helyszínén problémák nélkül(Szabadidő/szállás/vendéglátás zseb) is felhasználható. Az MKB SZÉP kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

Ticket Culture & Sport utalvány és kártya

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH rendezvényközpontban, vagy a fesztivál helyszínén problémák nélkül. A  Ticket Culture & Sport Utalvány kártyával  megvásárolt jegyek nem válthatóak vissza.

Ticket Compliments utalvány és kártya

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH rendezvényközpontban, vagy a fesztivál helyszínén problémák nélkül. A Ticket Compliments utalvány és kártyával megvásárolt jegyek nem válthatóak vissza.

Ticket Compliments Top Premium utalvány és kártya

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH rendezvényközpontban, vagy a fesztivál helyszínén problémák nélkül. A Ticket Compliments Top Premium utalvány és kártyával  megvásárolt jegyek nem válthatóak vissza.