fbpx

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Készpénzes jegyvásárlás elővételben (6721 Szeged, Felső Tisza-part 2.)  vagy a fesztivál helyszínén lehetséges. A készpénzért megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

Bankkártya

Vásároljon Ön is az bankkártya elfogadóhely webáruházunkban vagy személyesen, és élvezze a kellemes vásárlás és az online bankkártyás fizetés előnyeit! A bankkártyával, hitelkártyával, cafeteria kártyákkal csak a kártya tulajdonosa fizethet. A bankkártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

Edenred ajándékutalvány

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH Rendezvényközpontban, vagy a fesztivál helyszínén lehetséges. Az Edenred ajándékutalvánnyal megvásárolt jegyek nem válthatók vissza. Lejárt, sérült, másolt, letiltott csekket / utalványt / cafeteria kártyát nem fogadunk el.

EDENRED KULTÚRA ÉS SPORT, Arany, Ezüst, Bevásárló KÁRTYA

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH Rendezvényközpontban, vagy a fesztivál helyszínén lehetséges. Az Edenred Kultúra és Sport kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza. Lejárt, sérült, másolt, letiltott csekket / utalványt / cafeteria kártyát nem fogadunk el.

OTP Cafeteria kártya

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH Rendezvényközpontban, vagy a fesztivál helyszínén lehetséges. Az OTP Cafeteria kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

OTP SZÉP kártya

Elővételben kizárólag a szabadidő zseb, a fesztivál ideje alatt a szabadidő/szállás/vendéglátás zseb is felhasználható. Az OTP SZÉP kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

K&H SZÉP kártya

Elővételben kizárólag a szabadidő zseb, a fesztivál ideje alatt a szabadidő/szállás/vendéglátás zseb is felhasználható. A K&H SZÉP kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

MKB SZÉP kártya

Elővételben kizárólag a szabadidő zseb, a fesztivál ideje alatt a szabadidő/szállás/vendéglátás zseb is felhasználható. Az MKB SZÉP kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

Ticket Compliments utalvány és kártya

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH Rendezvényközpontban, vagy a fesztivál helyszínén lehetséges. A Ticket Compliments utalvány és kártyával megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

 

Ticket Compliments Top Premium utalvány és kártya

Jegyvásárlás elővételben kizárólag csak az IH Rendezvényközpontban, vagy a fesztivál helyszínén lehetséges. A Ticket Compliments Top Premium utalvány és kártyával  megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.