fbpx

Kapcsolat

Általános információk:

Tel: +36 (62) 423 638

Email: info@szin.org

Jegyértékesítés:

Tel: +36 (62) 423 638

Email: helpdesk@szin.org

 

 

Üzenetküldés

Név
Email
Telefon - opcionális
Cég - opcionális
Üzenet

Email:
info@szin.org

Üzenetküldés

Név
Email
Telefon - opcionális
Cég - opcionális
Üzenet

Email:
info@szin.org

Zenekarok jelentkezését 2020. március 31-ig áll módunkban befogadni!

Üzenetküldés

Név
Email
Zenekar neve
Telefon - opcionális
Üzenet
A jobb oldalon találjátok a regisztrációs ívet, amivel akkreditálni tudtok a Szegedi Ifjúsági Napokra. A regisztrációs íven a médium általános adatai (elérhetőségek, a médium rövid jellemzése) mellett kérjük, adjátok meg az akkreditálni kívánt kollégák nevét, születési dátumát, pozícióját és elérhetőségét is. Az akkreditáció egyik feltétele a rendezvényről szóló megjelenés, ezért kérjük, jelöljétek az idei fesztivállal kapcsolatos cikkeket, illetve a tervezett publikációkat is.
Az eddigi megjelenéseket, amennyiben eddig még nem tettétek, kérjük, juttassátok el elektronikus formában a sajto@szin.org email címre.
Amennyiben az anyagot már eljuttattátok munkatársainknak, kérjük azt az akkreditációs ív megfelelő pontjában jelölni szíveskedjetek.
-Nyomtatott médiumok esetében: csak az eredeti cikk (pdf/jpg/tif stb. kiterjesztésű) szkennelt verzióját, fénymásolatát vagy az eredeti cikket,
-Online médiumok esetében: csak az adott cikkre mutató, működő linket,
-Rádiók esetében: hanganyagot, rádió spotot (mp3/wav stb),
-Televíziók esetében: forgatott audiovizuális anyagot tudunk elfogadni (dvd/avi/streaming stb).
Figyelem! A regisztráció önmagában nem jelent akkreditációt a fesztiválra!
A jelentkezés leadásának határideje augusztus 21. 23:59. A beérkezett akkreditációs ívek elbírálása és a visszajelzés folyamatosan történik, ezért szíves türelmeteket kérjük!
Az elbírálás eredményéről legkésőbb augusztus 23. 12:00-ig mindenkit írásban értesítünk.
Az akkreditációval kapcsolatos bármiféle probléma esetén forduljatok bizalommal a sajtóirodánkhoz a sajto@szin.org email címen.

Üzenetküldés

Médiumotok adatai. Kérjük, csak működő és valós elérhetőségeket adjatok meg!

Médium neve*
Médium típusa* (Kérjük x-elje be a megfelelőt)
Szerkesztőség címe*
Levelezési cím*
Telefon*
Email*
Honlap*
Közösségi média oldalak* (Kérjük egy sorba egyet írjon)
A médium rövid jellemzése*

A rendezvénnyel kapcsolatos megjelenések feltöltése az akkreditáció egyik feltétele. Enélkül az akkreditációs kérelem érvénytelen!

A megjelenések linkjeit feltölthetitek az alábbi rovatokban, vagy eljuttathatjátok kollégáink részére a sajto@szin.org email címre.

Nyomtatott médiumok esetében: csak az eredeti cikk (pdf/jpg/tif stb) kiterjesztésű szkennelt verzióját, fénymásolatát vagy az eredeti cikket, online médiumok esetében: csak az adott cikkre mutató, működő linket,
rádiók, televíziók esetében: hanganyagra, rádió spotra, forgatott audiovizuális anyagra mutató linket (stream, mp3/wav stb) tudunk elfogadni.

Nemzetközi előadókkal kapcsolatos interjúigényeiteket is ennél a résznél tudjátok jelezni. Amennyiben magyar előadókkal szeretnétek interjút készíteni, úgy kérjük, sikeres akkreditációt követően forduljatok a menedzsmentekhez.

Előzetes megjelenések az idei rendezvényről*
Interjúigények*

Kérjük, csak olyan elérhetőségeket adjatok meg, amelyeken a fesztivál ideje alatt is elérhető!

Név*
Beosztás*
Mobil*
Email*

Sajtóorgánumonként legalább 1, legfeljebb 2 fő akkreditálható! Felhívjuk figyelmeteket, hogy a jegyek átruházására nincs lehetőség, ezért kérjük, olyan személyek adatait adjátok meg, akik biztosan részt vesznek a fesztiválon.

Név*
Születési idő* (éééé.hh.nn)
Beosztás*
Mobil*
Email*
Név*
Születési idő* (éééé.hh.nn)
Beosztás*
Mobil*
Email*

A Küldés gombra kattintva véglegesíthetitek az akkreditációt. Kérjük, még egyszer ellenőrizzétek a megadott adatokat, köszönjük!

A Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft  pályázatot hirdetett a 2021. évben megrendezésre kerülő Szegedi Ifjúsági Napok  rendezvényen, élelmiszer jellegű kereskedelmi tevékenység végzésére, valamint alkoholos termékek kereskedelmi tevékenység végzésére. Jelentkezés lezárult 2021. június 15. éjfél.

Üzenetküldés

Email:
info@szin.org

Üzenetküldés

Név
Email
Telefon - opcionális
Cég - opcionális
Üzenet