Hír részletek

Bagossy Brothers Company nagykoncerttel melegít be a SZIN augusztus 8-án

Egy egész város hiányolta az első körös fellépők közül a Bagossy Brothers Company nevét, de ez nem volt véletlen. A Szegedi Ifjúsági Napok idén augusztus 8-án egy nagyszabású bemelegítő bulival kezdi meg a ráhangolódást az Újszegedi Partfürdőn. Másfél év után végre együtt, újra élőben énekelhetjük a nagyszínpad előtt, hogy „Nézd ez az érzés más…” Ha igazi Bagossy Brothers rajongó vagy, akkor szerezd be a kedvezményes jegyek egyikét, mert a idén nyáron a rácok kizárólag egy alkalommal hozzánk érkeznek a napfény városába.

Írd be a naptáradba: 2021. 08. 08. SZIN-es Rádió 88 szülinap augusztus 8-án az Újszegedi Partfürdőn

16 órától várunk a helyszínen, de már délelőtt is bulis hangulattal alapozunk a közelben – részletek itt, hamarosan!
Fellépők:

▪️BAGOSSY BROTHERS COMPANY
▫️Chimpull
▪️GypoCircus

A mai naptól kezdetét veszi a jegyértékesítés is: ráadásul itt is megtartja a SZIN a zsebbarát szemléletét, hiszen kedvezményesen tudjátok megvenni a jegyeteket a bulira:
▪️első 500 db 4.300 Ft.-
▪️SZIN bérlettel 4.588 Ft.-
▪️normál jegyár 4.888 Ft.-
▪️helyszíni jegyár 5.388 Ft.-

18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében jogosultak belépni, ugyanakkor – ha nem nyilvánvalóan kiskorúak – 6 év felett az életkor igazolása szükséges, amelyre alkalmas lehet a személyi igazolvány, útlevél, gépjármű-vezetői igazolvány vagy diákigazolvány. 8. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. 8. év felett normál jegyváltás szükséges.

Ne késlekedj, vedd meg jegyeidet már ma itt: www.szin.org/jegyek oldalon vagy az IH Rendezvényközpontban. A SZIN bemelegítő bulin csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek vehetnek részt! 
Vissza