SZIN Info

Hogyan juthatsz ide

A fesztivál Újszegeden, a Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman területén kerül megrendezésre, melyet a Belvárosi híd köt össze Szeged központjával.

Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman
Cím: 6726 Szeged, Közép-Kikötő sor 1-3.
Telefon: 06-62-430-843
Mobil: +36-30-610-66-03
E-mail: [email protected]
Honlap: www.szegedkemping.hu

Hogyan juthatsz el a fesztiválra vonattal?

Először is csekkold a www.mav-start.hu oldalát, hogyan juthatsz el a Napfény városába, Szegedre. Az állomás kijáratánál tudsz vonaljegyet/napijegyet vásárolni, az árakról az alábbi linken tájékozódhatsz: http://szkt.hu/penztarak. A szegedi vasútállomás melletti Galamb utcában lévő ideiglenes buszmegállóból az 1-2 jelzésű villamospótló autóbusszal, az 5. megálló lesz a Széchenyi tér, ahol átsétálva a Lipóti pékség elé felszállhatsz az 5-ös vagy a 6-os trolira. Mindössze csak egy megálló a Torontál tér, ahonnan csak pár méter a fesztivál főbejárata. A Széchenyi térről, a Spar elől pedig a következő autóbuszokkal tudsz átjönni a Belvárosi hídon: 60, 60Y, 70, 71, 71A, 72, 72A, amivel szintén egy megálló a Torontál tér.

Érdemes vonattal utazni a SZIN-re!

„Ne hagyd ki a nyár egyik legnagyobb buliját, ami Szegeden a SZIN! Szuper hangulat és rengeteg előadó várja az ifjakat, zárd jól a nyarat és bulizz a kedvenc előadóiddal! Az utazás miatt nem kell aggódnod, hiszen a MÁV – START segít neked, hogy könnyen, biztonságosan a helyszínre juthass és a hazaút miatt sem kell, hogy fájjon a fejed. Ha vonattal utazol 2023. augusztus 23-26. között megrendezésre kerülő fesztiválra, a rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a vasúttársaság Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásokra.

A kedvezmény belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybe vétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonatok igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes felárat szintén meg kell váltani.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban 2023. augusztus 22-én 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb 2023. augusztus 27-én 23:59 óráig be kell fejezni. Ez az érvénytartam a MÁV-START Zrt. Üzletszabályzatától és a Díjszabástól eltérően vonatkozik a 100 km vagy annál kisebb távolságra is.

Menetjegy érvényesége visszaútban: Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény bélyegzőjével ellátva érvényes. A menetjegyek bélyegzése a rendezvény helyszínén, a Szeged Partfürdőfőbejáratánál, a MÁV-START Zrt. Információs pontjánál történik.

Az alkalmi menettérti kedvezmény nem érvényes a TramTrain járatain!

Hogyan juthatsz el a fesztiválra autóbusszal?

A https://menetrendek.hu oldalon bővebb információkat szerezhetsz az autóbusszal történő utazás lehetőségeiről, valamint a pontos menetrendről. Ha megérkeztél a Mars téri autóbusz állomásra, keresd a 60, 60Y, 70, 71, 71A, 72, 72A jelzésű autóbuszokat, vagy az 5-ös, 6-os trolibuszok valamelyikét, melyekkel a Belvárosi hídon átutazva juthatsz el az Újszegedi Partfürdőre, a buli helyszínére.

Hogyan juthatsz el a fesztiválra autóval?

Az Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman GPS koordinátái a következők: N46.2502241 és E20.1572437. Az útvonaltervezésben segít a www.utvonalterv.hu.

 

Fesztivál térkép

Hogyan juthatsz ide