fbpx

SZIN Info

Hogyan juthatsz ide

A fesztivál Újszegeden, a Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman területén kerül megrendezésre, melyet a Belvárosi híd köt össze Szeged központjával.

Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman
Cím: 6726 Szeged, Közép-Kikötő sor 1-3.
Telefon: 06-62-430-843
Mobil: +36-30-610-66-03
E-mail: szegedcamping@ihrk.hu
Honlap: www.szegedkemping.hu

Hogyan juthatsz el a fesztiválra vonattal?

Először is csekkold a www.mav-start.hu oldalát, hogyan juthatsz el a Napfény városába, Szegedre. Az állomás kijáratánál tudsz vonaljegyet/napijegyet vásárolni, az árakról az alábbi linken tájékozódhatsz: http://szkt.hu/penztarak. Kiérve a szegedi Nagyállomásról szállj fel az 1-es vagy a 2-es villamosra, az 5. megálló lesz a Széchenyi tér, ahol átsétálva a Lipóti pékség elé felszállhatsz az 5-ös vagy a 7-es trolira. Mindössze csak egy megálló a Torontál tér, ahonnan csak pár méter a fesztivál főbejárata. A Széchenyi térről, a Spar elől pedig a következő autóbuszokkal tudsz átjönni a Belvárosi hídon: 60, 60Y, 70, 71, 71A, 72, 72A, amivel szintén egy megálló a Torontál tér.

Hogyan juthatsz el a fesztiválra autóbusszal?

A https://menetrendek.hu oldalon bővebb információkat szerezhetsz az autóbusszal történő utazás lehetőségeiről, valamint a pontos menetrendről. Ha megérkeztél a Mars téri autóbusz állomásra, keresd a 60, 60Y, 70, 71, 71A, 72, 72A jelzésű autóbuszokat, vagy az 5-ös, 7-es trolibuszok valamelyikét, melyekkel a Belvárosi hídon átutazva juthatsz el az Újszegedi Partfürdőre, a buli helyszínére.

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata a Szeged helyi közösségi közlekedésben bevezette az „időalapú jegyet” (72 órás jegy). A 2021. augusztus 24. üzemkezdet és augusztus 29. üzemzárás között megrendezésre kerülő Szegedi Ifjúsági Napok rendezvényre, a teljes rendezvényre érvényes karszalagos bérlettel rendelkező utasok, amennyiben rendelkeznek a megjelölt időszak között érvényesített 72 órás jeggyel, a megjelölt időszakban korlátlan átszállással utazhatnak bármely Szeged helyi közösségi közlekedésben meghirdetett járaton az érvényesített 72 órás jegyük és karszalagjuk felmutatásával. A „72 órás jegy ” felhasználásának és érvényességének feltétele, hogy a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel, azaz időpecséttel kerüljön érvényesítésre.

Az üzemzáráson a tárgynaphoz tartozó menetrendi hirdetmény utolsóként induló járatát kell érteni, abban az esetben is, ha az 24.00 óra után indul, nem ideszámítva az üzemzárás napját követő éjszakai járatokat.

Hogyan juthatsz el a fesztiválra autóval?

Az Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman GPS koordinátái a következők: N46.2502241 és E20.1572437. Az útvonaltervezésben segít a www.utvonalterv.hu.

Mi az OSZKÁR és a telekocsi?

Amennyiben szívesen jönnél autóval, de nincs saját kocsid, vagy környezettudatos SZINesként szívesen hoznál el másokat is saját autóddal, az Oszkár telekocsi rendszer segít Neked abban, hogy útitársat keress vagy találj.