Hír részletek

PICKNIK+ A SZIN-EN!

Augusztus 28-án (szombat) PICKNIK+ a SZIN-en. A Pick Szeged kézilabda csapat 18.15-kor a nagyszínpadon!

Éveken keresztül hagyomány volt, hogy mindig a szurkolóikkal közösen egy rendezvénnyel nyitja az idényt a Pick Szeged kézilabda csapat.

„Volt nagypályás kézilabdameccs, kisebb közönségtalálkozó, majd jött a PICKNIK. Mindig nagy sikerrel, hiszen nem meccsen, hanem baráti összejövetelen találkozhatott a keret, a szakmai stáb a szurkolókkal. Hihetetlen hangulata volt ezeknek az eseményeknek. A koronavírus-járvány azonban mindent átírt, de mi nem adtuk fel, idén sikerült megszerveznünk, hogy találkozzunk külső helyszínen is a szurkolóinkkal.”

Augusztus 28-án (szombaton) PICKNIK+ a SZIN-en! A teljes csapat ott lesz Borsodi Nagyszínpadon 18.15-kor és köszöntenek majd mindenkit, hozzák magunkkal a friss bajnoki serleget, amelyet kapitányuk, Bánhidi Bence a magasba is emel majd. Ott lesznek az új fiúk: Kent Robin Tönnesen, Miguel Martins, Sebastian Frimmel, Imanol Garciandía és Alexander Blonz is bemutatkozik a nézőknek. Természetesen nem érkeznek üres kézzel, sok-sok ajándékot hoznak, és a fellépés után maradnak az ország nyárzáró fesztiválján, így azok, akik kint lesznek a Partfürdőn, találkozhatnak az ország legjobbjaival.

Ne feledjétek: augusztus 28.! PICKNIK+! Irány a SZIN! #MindigCsakElőre

Közzétéve: 2021.08.13.

Vissza