Hír részletek

400 db diákbérlet: kedvezményes áron

A Coca-Cola SZIN fesztivál már évek óta együttműködik hivatalos promóterekkel annak érdekében, hogy a bérleteket még kedvezőbb áron vásárolhassák meg a fesztiválozni vágyók.

 

Idén a Never Say Never csapata 43 990 Ft-os áron hozza el Nektek a nyár legnagyobb bulijára a diák belépőket!

Az együttműködés értelmében a Never Say Never promóterei június 14., éjfélig árusíthatják a kedvezményes diákbérleteket, ám az előző évek tapasztalatai alapján sokkal korábban elkapkodják ezeket. Így a pontos végdátum nem kiszámítható, a készlet erejéig lesznek elérhetőek ezek a jegyek.

A csapat nem kuponkódokkal vagy saját, viszonteladói webes felülettel rendelkezik. A fiataloknál hivatalos, az IH Rendezvényközpont által kiállított, papír alapú jegyek megvásárlására van lehetőség, melyek ugyanúgy működnek, mint bármelyik, a www.szin.org-on vagy az IH-ban megvásárolt jegyek.

A diákbérletek első körös értékesítése már véget ért, így csak a promóteri hálózaton keresztül van lehetőség továbbiak vásárlására, ráadásul kedvezményes, 43 990 Ft-os áron. Az ár május 15. után vagy a 400 db kedvezményes mennyiség elfogyását követően 45 990 Ft-ra emelkedik, így nem éri meg késlekedni!

Az, hogy ki mennyi diákbérletet vásárolhat egy promótertől, nincs maximalizálva, viszont nagyon fontos, hogy a jegybeváltás feltétele a nappali tagozatos jogviszony, melyet diákigazolvány felmutatásával lehet igazolni.

Vásárlásra fel! Aztán pedig irány a Partfürdő és az idei 2024-es Coca-Cola SZIN fesztivál!

Vissza