Hír részletek

72 órás jegy, Szeged helyi közösségi közlekedésben

Tájékoztató Szeged helyi közösségi közlekedésben, a Szegedi Ifjúsági Napokra szóló „időalapú jegy” bevezetéséről és felhasználási rendjéről.

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata a Szeged helyi közösségi közlekedésben bevezette az „időalapú jegyet” (72 órás jegy). A 2021. augusztus 24. üzemkezdet és augusztus 29. üzemzárás között megrendezésre kerülő Szegedi Ifjúsági Napok rendezvényre, a teljes rendezvényre érvényes karszalagos bérlettel rendelkező utasok, amennyiben rendelkeznek a megjelölt időszak között érvényesített 72 órás jeggyel, a megjelölt időszakban korlátlan átszállással utazhatnak bármely Szeged helyi közösségi közlekedésben meghirdetett járaton az érvényesített 72 órás jegyük és karszalagjuk felmutatásával. A „72 órás jegy ” felhasználásának és érvényességének feltétele, hogy a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel, azaz időpecséttel kerüljön érvényesítésre.

Az üzemzáráson a tárgynaphoz tartozó menetrendi hirdetmény utolsóként induló járatát kell érteni, abban az esetben is, ha az 24.00 óra után indul, nem ideszámítva az üzemzárás napját követő éjszakai járatokat.

Az Utazóközönségnek kellemes utazást, a Szegedi Ifjúsági Napokra látogató vendégeknek nagyon jó szórakozást kívánunk!

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. (Koordinátor)

Volánbusz Zrt.                                                                                                     Szegedi Közlekedési Kft.

Szeged, 2021. 08. 23.

Vissza