Hír részletek

ALDI a SZIN-en!

Az ALDI 2016-ban nyitott először zenei fesztiválon pop-up üzletet, az idei nyári szezonban pedig már öt nagy rendezvényen vesz részt. Erre az évre kibővített koncepcióval és megújult dizájnnal készül az áruházlánc, és immár a szegedi SZIN-en is várja a fesztiválozókat.

Három évvel ezelőtt a Sziget Fesztiválon debütált az áruházlánc kimondottan a fesztiválozóknak kialakított pop-up boltjával, amely élelmiszerekkel, friss zöldség-gyümölcs kínálattal, helyben sült pékáruval – és a minden magyarországi üzletében megszokott alacsony árakkal várta a résztvevőket. A fesztiválbolt mellett felállított grillzónában az ALDI szakácsai ingyenesen készre sütötték a helyszínen vásárolt termékeket. 2017-ben már a VOLT-on és a Balaton Soundon is megjelent az ALDI kínálata, a Gyerekszigeten a családok játékos formában ismerkedhettek meg az üzletek felépítésével, a szurkolók pedig a 17. FINA-világbajnokság két helyszínén is találkozhattak az áruházlánc ideiglenes üzleteivel.

 

Idén az ALDI fesztiválszezonja júniustól szeptemberig tart, hiszen az üzletlánc immár öt rendezvényre – így most először a SZIN-re – is kitelepül. A 2019-es évben a fesztiválozók új külsőben találkozhatnak majd az ALDI CITY részeivel: az ALDI MARKET ZÓNA az üzleteket jelöli, a GRILL ZÓNA a grillteraszok neve, ahol a MARKET-ben vásárolt húsokat a szakácsok ingyenesen készre sütik, míg a CHILL ZÓNA a pihenésre vágyóknak nyújt lehetőséget kikapcsolódásra, ejtőzésre.

A szegedi SZIN-en augusztus 28-tól szeptember 1-ig lehet majd vásárolni, és természetesen GRILL ZÓNA is várja az éhes látogatókat. A 300 négyzetméter alapterületű üzletet egy hét alatt építi fel az áruházlánc, a nyitvatartás során pedig negyven-ötven fős személyzet biztosítja a vásárlók gyors és gördülékeny kiszolgálását.

Pop-up boltjai kínálatát az ALDI az előző évek tapasztalatai alapján alakította át. Továbbra is mintegy 300-féle termék lesz kapható: frissen sült pékáru, zöldség, gyümölcs, felvágottak, tejtermékek, snackek, csokoládék, müzlik, friss és pácolt hústermékek, jégkrémek várják a vásárlókat. Az áruházlánc az ételintoleranciával érintettekre is gondol, hiszen laktóz- és gluténmentes termékek is megtalálhatók lesznek az üzletekben. Az élelmiszereken kívül papíráru, napolaj, kempingfelszerelés, nyári ruházat és kozmetikai termékek lesznek még a szortimentben. Az üzletek árképzése a korábbi években megszokott lesz, tehát az italok kivételével – amelyek árait a szervezők határozzák meg – minden termék a szokásos bolti áron lesz kapható.

Az ALDI nyitvatartása a SZIN-en:

ALDI MARKET: 2019. 08. 28. – 09. 01. reggel 7 és másnap hajnali 2 óra között

GRILL ZÓNA: 2019. 08. 28. – 09. 01. déli 12 és másnap hajnali 2 óra között

Vissza