COVID-19 INTÉZKEDÉSEK

A jegyvásárlás során kiemelten fontos COVID-19 (koronavírus) információk és az események látogatóira vonatkozó szabályok:

A SZIN munkatársai folyamatosan figyelik a COVID-19 járvány alakulásával kapcsolatosan meghozott kormányzati intézkedéseket. Tudjuk, hogy a járvány alakulása, és az azzal együtt járó változó helyzet mindenkiben bizonytalanságot kelt. Ennek megfelelően igyekszünk a rendezvényekkel kapcsolatos kormányzati és rendezvényszervezői intézkedésekről naprakész tájékoztatást adni weboldalunkon.

2020. március 11-én az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a koronavírus-betegség (COVID-19) járványt pandémiának (világjárványnak) minősítette. Magyarország kormánya a mindenkori helyzetnek megfelelően különböző korlátozó intézkedéseket hozhat továbbra is, azonban jelenleg nincs olyan, amely érintené a rendezvények látogatását.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Amennyiben ez a helyzet bekövetkezne, erről weboldalunkon tájékoztatni fogjuk Önt. Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak.

Kérjük, hogy a jegyvásárlást megelőzően, a naprakész információk érdekében Ön is tekintse át a magyar hatóságok utazási útmutatásait és egészségügyi korlátozó intézkedéseit, és ezek fényében hozza meg döntését a jegyvásárlásról.

Kérjük vegye figyelembe, a rendezvényre történő belépés szabályait a mindenkori hatályban lévő rendeletek, törvények határozzák meg majd a rendezvény ideje alatt.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az ÁSZF VI.2.1. pontban foglaltak értelmében nincs lehetőség a jegy visszaváltására, egyéb kár vagy költség a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft-vel szemben nem érvényesíthető.