Hír részletek

Eldőlt. A SZIN zárja a fesztiválnyarat újra +1 nappal

A hazai fesztiválpiac legnagyobb múltú bulikavalkádja, a Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, hogy augusztus végén a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt. Tehát lesz SZIN: idén öt napos, augusztus 25-29 között.

A SZIN szervezői úgy döntöttek, hogy idén megtartják a hagyományosan nyárzáró bulit, ráadásul a fesztiválozók örömére, idén egy nappal hosszabb rendezvénnyel. „Egyrészt szeretnénk a látogatóink számára – a hosszú kihagyás után – a fesztiválélményt meghosszabbítani, másrész ezzel is igyekszünk támogatni a hazai zeneipar képviselőit, hogy minél több fellépőnek legyen alkalma újra színpadra állni” – mondta Kolonics Erika főszervező, miért döntöttek a hosszabb fesztivál mellett. Mint elmondta, az 5 nap alatt mintegy 60-nal több magyar zenekarnak és előadónak tudnak fellépési lehetőséget biztosítani. A főszervező elmondta azt is, hogy hamarosan a fellépők listája is nyilvánosságra kerül, az azonban már most biztos, hogy a SZIN árain nem emelnek, így a tavalyi – végül elmaradt – fesztivál árakon lehet idén is jegyeket vásárolni.

A mai naptól kezdetét veszi a jegyértékesítés is: ráadásul idén is megtartja a SZIN a zsebbarát szemléletét, hiszen nem emelünk az árainkon, így a tavalyi – végül elmaradt – fesztivál árakon lehet idén is jegyeket vásárolni.

  • Bérlet: 23.990 Ft (Érvényes: 2021. augusztus 24. 17:00-tól 2021. augusztus 30. 12:00-ig)
  • SZIN+ bérlet: 5.500 Ft (A bérlet kiegészítő önmagában belépésre nem jogosít!)
  • Kempingjegy: 2.500 Ft (Ezzel a jegytípussal 1 fő jogosultságot kap a kempingbe való belépéshez. A kempingben 1 megvásárolt sátojeggyel maximum 2 személyes sátor telepíthető.)

A SZIN fesztiválon csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek vehetnek részt! 

2021.05.28.

Vissza