Hír részletek

Karszalagot fel! Vedd át előre.

Úgy érzed felkészültél a SZIN-re? Vedd át karszalagod ELŐRE, a fesztivál előtt augusztus 18 és 21 között az IH rendezvényközpontban 8:00 és 20:00 óra között. A fesztivál szervezői tartogattak egy meglepetést is a 2022-es Szegedi Ifjúsági Napok bérletvásárlói számára: az első 2000 db beváltott bérlet mellé az ország legmenőbb telefontokját adják ajándékba a Mobilfox jóvoltából. A meglévő 9 egyedi tok mellé, augusztusban a Mobilfox 3 vadonatúj designt jelentett be a legmerészebb fesztiválozóknak. Szóval érdemes elsőként érkezni 2022. augusztus 18. reggel a karszalagokért.
Beváltható jegytípusok:
– fesztiválbérlet
– SZIN+ kiegészítő bérlet
– szerdai napijegy
– csütörtöki napijegy
– pénteki napijegy
– szombati napijegy
– SZIN+ napijegy kiegészítő
– gyerekjegy
Váltsd be a kuponkódod 2022. augusztus 31-ig és legyen a tiéd ingyen az ország egyik legmenőbb Full-Shock telefontokja a Mobilfox jóvoltából. A kuponkód értéke 11.040 Forint, amely készpénzre vagy egyéb a Mobilfox által forgalmazott termékre nem váltható be.
2022-ben visszatérnek a világsztárok a SZINre, így érkezik Jason Derulo, Tom Grennan, Alle Farben, A7S vagy a belga Joyhauser, mindamellett itt búcsúztatja a nyarat a hazai zenei élet színe-java. A SZIN – immár az MVM energiájával támogatva – továbbra is a legzsebbarátabb szezonzárót ígéri, de igyekezni kell, mert a jegyek már nagyon fogynak, a kiadható bérletekből már alig lehet kapni, de érdemes elővételben megvásárolni a napi belépőt is.
Szeged, 2022. 08. 14.
Vissza