Hír részletek

Legyél te az első fesztiválozó: Vedd át előre a karszalagod

Kerüld el a sorban állást a SZIN-en – előzetes karszalagfelvétel az IH-ban!

Idén nemcsak a bérletesek, hanem a napijegyesek is előre fel tudják venni a karszalagot az év nyárzáró fesztiváljára, a Szegedi Ifjúsági Napokra. A voucherek beváltására 2021. augusztus 19. és 22. között, minden nap 8 órától 20 óráig van lehetőség a fesztivál főhadiszállásán,  az IH Rendezvényközpontban.

Ahogy már tavaly, úgy idén is fényképes beléptetési rendszerrel dolgoznak a SZIN-en, így a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy ne maradjon otthon a személyi igazolványa és készítse elő voucher-ét a könnyebb haladás érdekében. A személyi igazolvány a voucheren szereplő QR-kóddal lesz összekötve. A beléptetési rendszer az EU Jogszabályainak megfelelő, az Adatkezelési tájékoztatót pedig a www.szin.org-on oldalon találhatják meg.

Tehát, hogy a bejutás a fesztiválra majd gördülékenyebben menjen, már 2021. augusztus 19. és 22. között át lehet előre venni a karszalagot a Szegedi IH rendezvényközponban. Mindenki a sajtát karszalagját veheti át, személyi és védettségi kártya bemutatásával.

Az ország legzsebbarátabb fesztiváljára jegyek még korlátozott számban kaphatók a szegedi IH Rendezvényközpontban illetve online a www.szin.org oldalon a jegyek menüpont alatt. A SZIN 11 év alatti látogatóknak ingyenes, de nagykorú felügyelete szükséges. A 15 évalattiak gyerekjeggyel jöhetnek a fesztiválra. A belépéshez – minden nagykorú látogatónak –  védettségi igazolvány szükséges. Bővebb információ a SZIN weboldalán, a www.szin.org oldalon.

Vissza