Hír részletek

Érdemes vonattal utazni a SZIN-re

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 2022. augusztus 24-27. között megrendezésre kerülő „SZIN” rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásokra.

50%-os alkalmi menettérti kedvezmény:

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybe vétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonatok igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes felárat szintén meg kell váltani.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban 2022. augusztus 23-án 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb 2022. augusztus 28-án 23:59 óráig be kell fejezni. Ez az érvénytartam a MÁV-START Zrt. Üzletszabályzatától és a Díjszabástól eltérően vonatkozik a 100 km vagy annál kisebb távolságra is.

Menetjegy érvényesége visszaútban: Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény bélyegzőjével ellátva érvényes. A menetjegyek bélyegzése a rendezvény helyszínén, a Szeged Partfürdőfőbejáratánál, a MÁV-START Zrt. Információs pontjánál történik.

FIGYELEM!
Az alkalmi menettérti kedvezmény alapján kiszolgáltatott menetjegy nem érvényes a TramTrain járatain!

Kuponakció:

A MÁV-START Zrt. a SZIN rendezvényre belépőjeggyel rendelkező, vonattal érkezők részére a rendezvény ideje alatt MÁV-START Utazási kupont biztosít.

Utazási kupon kiadása:

Az Utazási kupon kiadása a rendezvény helyszínén és idején a főbejáratnál, a MÁV-START Zrt. Információs pontjánál történik, valamint Szeged vasútállomás Ügyfélszolgálati irodájában is igényelhető 7:00 – 17:00 között.

Az Utazási kupon kizárólag a személypénztárban vagy a fedélzeten megváltott vasúti jegyekre adható ki, a rendezvényre szóló alkalmi menettérti menetjegyhez nem!

Az Utazási kupon kiadásának feltételei:

  • Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra/állomásról szóló egy úti vagy menettérti menetjegy, kerékpárjegy, valamint felár bizonylat, amelyek érvénytartama legalább 1 napja egybeesik a SZIN valamely napjával
  • az egy úti és menettérti menetjegyen feltüntetett díjszabási távolság 100 km vagy annál nagyobb (csak MÁV-START Zrt. távolságot lehet figyelembe venni, az akcióban a GYSEV nem vesz részt)
  • az Utazási kupont igénylő személy rendelkezik érvényes SZIN belépőjeggyel

Szeged, 2022. 08. 19.

Vissza