Hír részletek

Ha nincs védettségi igazolványod, de van tavalyról áthozott bérleted…

Kedves SZINezők, Tisztelt Jegyvásárlóink!

A nyilatkozat kitöltésével tudsz nyilatkozni arról, hogy kéred a korábban vásárolt és az idei évre érvényesített jegy(ei)d visszatérítését. Fontos, hogy csak a tavalyi évben nyilatkozat által érvényesített jegyek esetén élhetsz ezzel a lehetőséggel. Fontos, hogy csak e nyilatkozat kitöltésével tudod kérvényezni a jegy(ei)d visszatérítését, személyes visszaváltásra és a jegyek árának készpénzes visszatérítésére NINCS lehetőség.

Minden jegyről egyesével, külön-külön tudsz nyilatkozni, akkor is, ha egy vásárlási tranzakció során több jegyet vásároltál. Ez a visszatérítési lehetőség 2021. június 30-ig vehető igénybe, a megadott határidő jogvesztő. A határidő után nem áll módunkban a jegy(ek) értékének visszatérítésére. Kérünk, a nyilatkozat kitöltése során kellő alapossággal és figyelemmel járj el. Ha végeztél a jegyed sorszámának, személyes adataid megadásával, kérünk, olvasd át még a véglegesítés előtt a beküldendő nyilatkozatod. Ellenőrizd még a beküldés előtt, hogy minden adatot megadtál-e, mert utólagos módosításra nincs lehetőség.

A nyilatkozat beküldését követően egy válasz e-mailt küld a rendszerünk. Kérünk, jelezd számunkra, amennyiben a válasz e-mail nem érkezik meg 24 órán belül, hogy leellenőrizhessük az igényed időbeni beérkezését Hozzánk.

A jegyek visszatérítése, pénzügyi rendezése 2021. július 1-e után kezdődik meg.

A visszatérítési folyamat során kapsz majd egy e-mailt a Számlázz.hu-tól, melyben új számviteli bizonylat szerepel, mellyel az eredeti tranzakciód módosítása történik az adózási és számviteli törvényeknek, szabályozásoknak megfelelően. Ezt követően kezdődik meg a pénzügyi rendezés.

Fel szeretnénk hívni a figyelmeteket arra, hogy amennyiben a SimplePay rendszerén keresztül vagy SZÉP-kártyával vásároltad a jegyed, nem lesz szükséged banki adatok megadására a jegyek visszaváltását illetően. A SimplePay, illetve az adott SZÉP-kártya szolgáltató

rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy(ek) ellenértékét a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlára.

A visszatérítésre legkésőbb a nyilatkoztatási határidőt követő 15. nap eltelte utáni 60 (hatvan) napos határidőn belül kerül sor, amennyiben a visszatérítéshez szükséges adatok rendelkezésre állnak.

Vissza