Hír részletek

MÁV START: vasúti utazási kupon akció

A MÁV-START Zrt. 2021. augusztus 24–30. között a Szegedi Ifjúsági Napok rendezvényre belépőjeggyel rendelkező, vonattal érkezők részére Utazási kupont biztosít a rendezvény ideje alatt.

A SZIN helyszíne: Szeged, Partfürdő.

MÁV-START Utazási kupon (továbbiakban: Utazási kupon) kiadása

Az Utazási kupon kiadása a rendezvény helyszínén a MÁV-START Zrt. Információs pontnál történik. Az Információs pont nyitva tartás: 2021. augusztus 25-én, 17:00-20:00, augusztus 26, 27, 28 és 29-én, 14.00-20:00.

valamint Szeged állomás Ügyfélszolgálati irodájában is igényelhető 7.00 – 17.00 óráig.

Az akcióban kizárólag a személypénztárban vagy a fedélzeten megváltott vasúti jegyek vesznek részt Az Utazási kupon kiadásának feltétele:

  • Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra/állomásról szóló egy úti vagy menettérti menetjegy, kerékpárjegy, valamint felár bizonylat, amelyek érvénytartama legalább 1 napja egybeesik a SZIN valamely napjával,
  • az egy úti és menettérti menetjegyen feltüntetett díjszabási távolság 100 km vagy annál nagyobb (csak MÁV-START Zrt. távolságot lehet figyelembe venni, az akcióban a GYSEV nem vesz részt),
  • az Utazási kupont igénylő személy rendelkezik érvényes SZIN belépőjeggyel.

A 100 km-nél nagyobb távolságra szóló vasúti menetjegy, kerékpárjegy alapján – ha a menetjegy, kerékpárjegy a fenti feltételeknek megfelel – minden megkezdett 100 km-re 1 db 100 Ft értékű Utazási kupon adható ki. Menettérti jegy esetén az oda- és visszaúti díjszabási km távolságot össze kell adni, az így kapott km érték alapján kell az Utazási kupont kiadni.

Utazási kupon 100 km-nél kisebb távolságra szóló egy úti menetjegyre nem adható ki. Aki a feltételeknek megfelelő menetjeggyel és kerékpárjeggyel is rendelkezik, annak mindkét jogcímen ki kell adni az Utazási kupont.

Felár bizonylatért, bizonylatonként további 1 db 100 Ft értékű Utazási kupon adható ki. A gyorsvonati pótjegyet jelen rendelkezés vonatkozásában felárként kell kezelni (pl. 200 km-es egy útra szóló menetjegy gyorsvonati pótjeggyel: 2+1=3 kupon).

Az Utazási kupon utólag nem igényelhető! (Pl.: visszaúti IC pótjegyét az utas a rendezvény helyszínének elhagyása után váltja meg.)

Forrás: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/szegedi-ifjusagi-napok-vasuti-utazasi-kupon-akcio

Vissza