Hír részletek

Nem muszáj sorban állni a SZIN-en

Elkerülheti a hosszú sort, aki a SZIN kezdete előtti napokban előre átveszi karszalagját a Szegedi IH Rendezvényközpontban és személyi igazolványával érvényesíti is azt.

A nyár utolsó nagy fesztiválján, a Szegedi Ifjúsági Napokon immár harmadik éve működik az ún. előzetes check-in rendszer, azaz nem feltétlenül kell a fesztiválra belépéskor felvenni a SZIN jegyet, hanem ezt korábban is megtehetik a Szegedi IH Rendezvényközpontban. Az IH augusztus 23-26 között reggel 8-tól este 8-ig várja azokat, akik élni szeretnének ezzel lehetőséggel.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy ehhez feltétlenül hozzanak magukkal – az adataikkal rendelkező – arcképes igazolványt (személyigazolvány vagy útlevél). Ha valaki elvégezte az előzetes bejelentkezést, akkor a helyszínen már csak meg kell keresni a „Karszalaggal rendelkezem” sort és indulhat a SZIN. A szervezők azt is kérik, hogy legyen mindenkinél az az okmány, amivel felvette a jegyét, ellenkező esetben megint el kell végezni a helyszínen a bejelentkezést.

Adatkezelési szabályzat: https://szin.org/adatvedelmi-es-jogi-nyilatkozat/

Vissza