Hír részletek

Óriás karaoke-színpaddal és tánctérrel vár a BP

Ismerd meg egy igazán jól működő csapat titkát a BP Sing-Along színpadán!

Hatalmas karaoke-színpaddal, tánctérrel, pihenőzónával, óriás kivetítővel, vicces tetoválásokkal és újra-felhasználható pohárral vár mindenkit a BP. Idén már nem csak az énektudásukat tehetik próbára a bátrabbak a karaoke színpadon, hanem táncra is perdülhetnek profik vezetésével a Sing-Along táncterén.

A BP globálisan több mint 100 éve, hazánkban már pont egy évtizede jelent egyet a folyamatos fejlődéssel. A budapesti és szegedi irodával is rendelkező energiavállalat mára közel 2500 munkavállalót foglalkoztat Magyarországon. Az itteni 10. évforduló alkalmából egy 10 eseményből álló rendezvénysorozatot és egy 10 kérdésből álló online nyereményjátékot is indítottak, olyan értékes nyereményekkel, mint részvételi lehetőség egy fejlesztő kurzuson, egy elektromos roller, vagy egy londoni utazás. A BP a rendezvényein nem kizárólag az elmúlt nagyon sikeres 10 évet ünnepli, hanem munkáltatóként kínált lehetőségeit és képviselt értékeit is. Ezen értékek közül a legfontosabbak a vállalaton belüli lehetőségek a személyes fejlődésre, a közös munka egy világklasszis csapatban,valamint a „tedd, ami helyes” szellemiség képviselete.

A BP Sing-along karaoke-színpadán minden fesztiválózó önfeledten bemutathatja ének- és tánctudását, és az utóbbi 10 év legnagyobb slágereire bulizhat. Minden nap déltől este 10-ig tehetik ezt meg. Ha szeretnéd jól érezni magad egy világklasszis csapatban, és érdekel, milyen az élet a világ egyik vezető energiavállalatánál, keresd a BP-t a SZIN-en!

Zárd a nyarat a Szegedi Ifjúsági Napokon! Jegyek az alábbi linken.

Vissza