Hír részletek

Szabadság, szerelem és peca

Erősen kezdett a SZIN, de a szervezők a legtöbb látogatót mégis a hétvégére várják. A pénteki és szombati jegyek nagyon fogynak és a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes korábban kiindulni ezeken a napokon a fesztiválra. A koncert előtt így lesz idő kifogni az aranyhalat, amivel 1 millió forint is jár.

„Mondd, hogy még ilyen boldog perced sosem volt” – énekelte Korda Gyuri bácsi a Blahalouisianaval közösen szerda este a Szegedi Ifjúsági Napokon. A hazai tánczene legnagyobb alakja 50 évet fiatalodva lépett színpadra és saját elmondása szerint is élete legboldogabb perceihez sorolja ezt a fellépést.

A SZIN a látogatóknak azonban a további napokra is tartogat boldog perceket, a második napon, azaz csütörtökön a Borsodi Nagyszínpadon lesz például Wellhello, Halott Pénz és színpadra lép Tom Grennan, a további helyszíneken Magna Cum Laude, Ivan & The Parazol, 30Y, Horváth Tamás lép fel és lesz további 50 koncert a 12 programhelyszínen…, megannyi boldog pillanat.

A Tisza élővilágának megóvására és az elővíz védelmére hívja fel a figyelmet idén is Szegedi Ifjúsági Napok. A hagyományosan környezettudatos fesztivál területén egy 1000 m2-es felüleltű „horgásztavat” alakítottak ki, ahol szakemberek segítségével pecázhatnak a fesztiválozók, miközben az élővilág védelméről kapnak információt. És aki kifogja a megjelölt aranyhalat, akár 1 millió forintot is nyerhet.

 

Szeged, 2022.08.25.

Vissza