Hír részletek

Bankkártya és festipay, ezekkel lehet fizetni, utóbbival még gyorsabban mint eddig!

Megújult az érintésmentes fizetési rendszer, mindenkinek a csuklóján lehet idén a pénztárcája.

Emlékszik még azokra a boldog időkre, amikor a nyakunkban lógott egy kártya, hogy azzal fizessünk minden enni és innivalót egy fesztiválon? Ez már tényleg csak emlék. A Szegedi Ifjúsági Napokon idén nem a nyakunkban lesz a festipay kártya, hanem a csuklónkon. A karszalagban lesz benne. A napijegyben és a bérletben is benne van a festipay funkció, így ha valaki boldogra itta már magát, de szeretne még jobban vigyorogni, annak sem kell gondolkodni azon, hova is tette a kártyáját. Mert mindig nála lesz.

– Ugyanúgy lehet fizetni bankkártyával is, mint eddig bármikor, de a gyors és még biztonságosabb fizetést a festipay jelenti, hiszen így a bankkártyánkat sem kell keresnünk, egyszerűen odatartjuk a csuklónkat a terminálhoz – mondta Kolonics Erika, a Szegedi Ifjúsági Napok főszervezője.

Mi van akkor, ha elhagyom a karszalagom?

Erre lehet megoldás a festipay applikáció letöltése (Android, iOs). Ezen az alkalmazáson keresztül érdemes beregisztrálni a karszalagot, így nyomon lehet követni, mennyi pénz van rajta, ezen keresztül könnyen le lehet tiltani a karszalagot, ha tényleg elhagyja valaki, de az egyenleget is fel lehet tölteni, nem kell sorban állni egy feltöltőpontnál.

De sokan vannak, akik imádják ezeket, már a feltöltőkonténereket és feltöltőpontokat. Ezek több helyen is megtalálhatók lesznek a fesztiválon. A konténerben minidig lesz személyzet is, ott vissza is lehet váltani a karszalagon maradt összeget.

Készpénzt sehol nem fogadnak el, csak elektronikusan lehet fizetni a Szegedi Ifjúsági Napokon.

Ne feledjék: ma este nyolcig és vasárnap is reggel nyolctól este nyolcig az IH Rendezvényközpontban átvehetik a karszalagjaikat!

Forrás: https://szeged.hu/hirek/44282/szin-2021-bankkartya-es-festipay-ezekkel-lehet-fizetni-utobbival-meg-konnyebben-es-gyorsabban-mint-eddig

Szeged, 2021. 08. 21.

Vissza