Hír részletek

Vasúti utazási kupon, utazz olcsóbban

A 2019. augusztus 28 – 31. között az  Újszegedi Partfürdőn megrendezett Szegedi Ifjúsági Napokrendezvényre vonattal érkezők, belépőjeggyel rendelkezők részére Utazási kupon akciót biztosítunk a rendezvény ideje alatt.

A SZIN helyszíne: Szeged, Partfürdő.

SZIN időpontja: 2019. augusztus 28-31.

A rendezvény helyszínén MÁV-START Információs pont működik.

MÁV-START Utazási kupon (továbbiakban: Utazási kupon) kiadása

Az Utazási kupon kiadása a rendezvény helyszínén és idején a MÁV-START Információs pontnál történik a 4.1. pontban leírtak szerint, valamint Szeged állomás Ügyfélszolgálati irodájában igényelhető 2019. augusztus 28. és 2019. szeptember 1. között 7:00-től 17:00 óráig.

Az Utazási kupon kiadásának feltétele:

  • Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra/állomásról szóló egy úti vagy menettérti menetjegy, kerékpárjegy, felárbizonylat, amely érvénytartamának legalább 1 napja egybeesik a SZIN valamelyik napjával,
  • az egy úti vagy menettérti menetjegyen feltüntetett díjszabási távolság 100 km vagy annál nagyobb (csak MÁV-START távolságot lehet figyelembe venni, az akcióban a GYSEV Zrt. nem vesz részt),
  • az Utazási kupont igénylő személy rendelkezik érvényes SZIN belépőjeggyel

A 100 km-nél nagyobb távolságra szóló vasúti menetjegy, kerékpárjegy alapján – ha a menetjegy, kerékpárjegy a fenti feltételeknek megfelel – minden megkezdett 100 km-re 1 db 100 Ft értékű Utazási kupon adható ki. Menettérti jegy esetén az oda- és visszaúti díjszabási km távolságot össze kell adni, az így kapott km érték alapján kerül kiadásra az Utazási kupon. Utazási kupon 100 km-nél kisebb távolságra szóló egy úti menetjegyre nem adható ki.

Annak az utasnak, aki a feltételeknek megfelelő menetjeggyel és kerékpárjeggyel is rendelkezik, annak mindkét jogcímen ki kell adni az Utazási kupon-t. Felár bizonylatonként további 1 db 100 Ft értékű Utazási kupon adható ki.

Az Utazási kupon utólag, a fent megadott időponton és helyszínen túl nem igényelhető

Utazási kupon beváltása

Az Utazási kupon az általános szabályok szerint a rajta bélyegzővel megjelölt napig használható fel menetjegyváltáshoz a MÁV-START Zrt. belföldi személypénztáraiban az Utazási kupon hátoldalán feltüntetett feltételekkel.

A vasút az Utazási kupon kiadását, illetve az Utazási kupon ellenében váltott menetjegyen feltünteti a kiadott/átvett Utazási kupon értékét. Az Utazási kupon készpénzre nem váltható.

Annak a fel nem használt, vagy részben felhasznált menetjegynek, kerékpárjegynek, felár bizonylatnak a visszaváltása esetén, amelyre Utazási kupon került kiadásra, a rajta feltüntetett Utazási kupont a vasút részére vissza kell adni. Ennek hiányában az Utazási kupon értéke a visszatérítendő összegből levonásra kerül.

Vissza